За нас

Голдън Медия ООД (Golden Media Ltd.) е една от най-бързоразвиващите се рекламни агенции на българския пазар и собственик на марките Golden Pages™ и Rent a TeamTM. Нашата цел е да предоставяме висококачествени маркетинг и продажбени услуги на бизнеса в България.

Всички услуги на Голдън Медия ООД са създадени, за да помогнат на бизнесите да рекламират и оптимизират продажбите си, а на потребителите – да направят своя информиран избор. А ние непрекъснато ги подобряваме, за да можем да посрещнем променящите се нужди на пазара.

 Golden PagesTM е лансиран на пазара през 2006 година, като за този период брандът се превръща във водещият източник на бизнес информация в България, предоставяйки ежедневно полезна информация на стотици хиляди потребители и помагайки на десетки хиляди бизнеси да привлекат нови клиенти. През септември 2014 година, с частично финансиране от Eleven Accelerator Venture Fund, Golden Pages™ е придобит от Голдън Медия ООД.

Rent a TeamTM е създаден с цел да позволи на бизнесите да използват готов екип от квалитетни и професионално обучени търговци, без да правят разходи по наемането, обучението и менажирането на собствен търговски екип. Аутсорсвайки продажбения процес, бизнесите спестяват време и пари, което им позволява да се фокусират върху основните задачи. До този момент сме работили по над 400 проекта на клиенти, съдействайки им за значително увеличение на техните продажби.

Екип

irini

Ирини отговаря за цялостното ръководство, развитие и растеж на Голдън Медия ООД и управлява стратегическото развитие на всички дейности на компанията. Ирини е работила в Avon Cosmetics на позиция Мениджър продажби за България, Македония и Албания, както и в одиторската компания Ernst & Young България и Ernst & Young Великобритания.

CEO & Founder

kris

Крис идва в Европа преди десет години. Завършил е Информационни технологии в САЩ и оттогава менажира успешно бизнес, ориентиран към консултанстки услуги в IT сектора. В България Крис и неговият екип се фокусират върху напредъка на VoIP и разработват Atlas PBX, за да отговорят на нуждите на малкия и средния бизнес.

Founder

nik

Ник е бакалавър е по фармакология и органична химия от университета в Западна Австралия и магистър по бизнес администрация от Warwick Business School. Започва кариерата си в златни мини, после е бил член на управляващия екип на британската корпорация Yell, а в момента развива успешно проекта си Getlokal.com в Латинска Америка.

Founder

the7-new-fav1

Борислава е инженер по интериорен дизайн, но е избрала кариерата на Търговски директор в Голдън Медия ООД. Борислава отговаря за комуникацията с клиентите, управлението на всички проекти и постигането на стратегическите цели на компанията. Тя започва своята кариера в GoldenPages преди 10 години.

Sales Director

Услуги

 Голдън Медия ООД извършва дейност на рекламна агенция и работи с водещите дигитални, печатни, радио и телевизионни медии. Благодарение на нашия опит, професионализъм и гъвкавост можем да предложим пълния спектър от рекламни услуги за ефективно планиране на вашите кампании и проекти.

 • Стратегия и консултиране
 • Брандинг и разпознаваемост
 • Онлайн медийно планиране, купуване и реализиране на дигитални, печатни, радио и телевизионни реклами
 • Пърформанс маркетинг
 • Adwords одит
 • Adwords автоматизация
 • Имейл маркетинг
 • Social network
 • Facebook
 • Instagram
 • Linkedin
 • Google +
 • Twitter
GoldenMedia - logo - sample2 - Copy

бул. Васил Левски 114, етаж мецанин

София 1527

+359 2 805 15 10

reklama@goldenmedia.bg

2019 Goldenmedia Ltd. All Rights Reserved.